Kontakt meg

 

Ønsker du å komme i kontakt med meg, har spørsmål eller har etterspørsmål om å samarbeide med denne bloggen kan du gjerne sende meg en e-mail. Jeg setter stor pris på dere lesere, og dere gir meg motivasjon til å fortsette skrivingen.

Å sette seg ned å se at det har vært noen innom bloggen min, enten i form av «likes», kommentarer eller annet er veldig inspirerende.
Har du noe på hjertet men ikke ønsker å dele det med alle kan du gjerne sende en mail så skal jeg svare dere så raskt som mulig.

Send derfor en e-post til: linemerethe87@hotmail.com.

Bloggen finnes også på Facebook, og den kan du følge her.

SONY DSC

  3 Responses to “Kontakt meg”

  1. Min datter hadde det samme problemet for et par år siden. Det begynte med molusker på lårene, men spredte seg til ansiktet (rundt munnen). Andre unger begynte å bemerke det, og hun var veldig lei seg. Ville ikke gå med kjoler om sommeren, men ekstra ille var det når det var i ansiktet også. Gikk til homeopat etter tips av en venninne. Fikk først et preparat som hjalp litt, men traff nok ikke helt spikeren på hodet. Gikk tilbake og fikk et annet preparat. Innen veldig kort tid var alle moluskene vekke!!! Har aldri hatt problemer med det igjen :) Lykke til!!!

  2. Hei Line: jeg forstår veldig godt hvor vanskelig kan være for deg å bekjempe mollusker. Min sønn fikk det da han var 11 måneder. Det var bare noen få prikker og jeg som ny bakte mor viste ikke noe om det. Vi reiste til Colombia og den tropisk klima bidro at molluskene spred seg til hele kroppen. Jeg tok han til lege der og fikk veldig gode resultater. Først ble min sønn behandlet med homeopati for å forstirke hans immunofosvar og for å bli kvitt av mollusker fikk han en crem som heter IMIK ( kanske det finnes i Norge med en annet navn) laget av IMIQUIMOD han ble kvitt i lopet av 3 uker. Du kan vel prøve og finne mer informasjon son kanskje kan hjelpe mot disse ubehagelig dyr.

  3. Hei. Lurer på en ting. Hva heter den tapeten som dere har på soverom (hvor er den kjøpt?) ref. «fondvegg i hvit, grå og sølv med mønster» den var veldig fin. På forhånd takk for svar.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>