Forever Living

 

Jeg er en av mange forhandlere av Forever Living og jeg elsker jobben min! Jeg kan selv bestemme når, hvor og hvordan jeg vil jobbe. Jeg er rett og slett min egen sjef. Som en engasjert og målrettet småbarn mamma er jeg veldig glad for å ha Forever Living produktene i hus. Produktene gir oss en bedre flyt i hverdagen, og siden mange av produktene har mange bruksområder dekker de daglige behov her hjemme hos oss.

1554363_1411104139172964_2015653394092805015_n

Om Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Alle produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra egne plantasjer. Fordi vi selv eier hele produksjonsprosessen fra plante til ferdig produkt kan vi kontrollere og garantere at kvaliteten er den beste. Det ligger i tiden å ta ansvar for sin egen helse. Stadig flere interesserer seg for naturlige alternativer, og da gjerne økologiske. Vi er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Trykk her for å komme til produktkatalog.

Har du spørsmål, eller ønsker å bestille noe må du gjerne ta kontakt med meg.

Mail: linemerethe87@hotmail.com
Instagram: linemerethecom
Nettbutikk: http://myaloevera.no/linemerethe
Facebook side: Forever Living – Line Merethe Aaserud

Ser frem til å høre fra deg :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>