mar 282010
 
I dag skulle jeg gå trilletur til besteforeldrene til Ida Emilie før vi skulle på middag hos mamma. Jeg hadde alt klart, helt til jeg fikk servert den bæsjebleia og hun skulle ha mat. Da lå hun 30 minutter ved puppen, og tilslutt sovnet ho. Tiden gikk fra oss, og vi måtte dra til mamma.

Ida Emilie hadde pyntet seg for anledningen.

Meg (mamma), Oldemor, Ida Emilie og Bestemor.

Når vi kom hjem dro jeg en kjapp tur til pappa. Leverte gaver til stemamma'n min og rett hjem for å få med meg himmelblå. Etter litt ringte det på døren. Det var foreldrene til kjæresten som kom for å se på nurket vårt. Nå derimot er det leggetid for store og små. Godnatt!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>