mar 302010
 
Eller, morgen og morgen.. Det er snart midt på dagen. Mine 2 bedre halvdeler ligger fortsatt i senga å snorker i sin egen drømmeverden. I natt har Ida Emilie hatt litt vondt i magen stakkar. Hun ville ikke sovne, og det tok litt tid før det ble stille igjen. Nå gjelder det å gå inn i seg selv og tenkte på hva jeg kan ha spist som gir ho slikt magevondt.

Om en snau halvtime får vi besøk også, nybakt tante og bestemor kommer for å hilse på.
Håper hun våkner før de drar igjen, hehe..

Ønsker dere alle en finfin dag! Idag blir det trilletur for min del tror jeg.

På dette bildet var jeg faktisk ca 4 uker på vei med Ida Emilie, uten å ane det selv.
Bildet er tatt i Hellas ifjor sommer.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>