mar 302010
 
Ida Emilie storkoser seg når hun får mat. Når hun er ferdig spist ligger hun å sutter bare for kosens skyld. Ikke at jeg har noe imot at hun koser seg, men jeg blir så sinnsykt sår. Hadde jeg ikke blitt det kunne hun fått suttet så mye hun vil på meg. Vi har nå prøvd alle disse smokkene men ingen faller i smak. Vi har prøvd å ta litt sukkervann på, morsmelk og prøvd å lure den inn i munnen, men denne jenta er ikke lettlurt. Istad fikk jeg tak i enda noen nye smokker fra NUK, så nå har jeg sterilisert de og håper de vil falle i smak.

Haha, nå skal jeg vedde på at jeg får kommentarer på at smokk ikke er bra……

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>