apr 252010
 
Denne søndagen er som alle andre søndager, slækkedag (som om jeg ikke gjør det nok?).
Lillemor har hatt mye vondt i magen i dag, men nå har hun endelig sovnet. Må snart vekke henne igjen, for å få ho til å sove i natt. Huff, jeg får så vondt av å se henne ha det vondt. Jeg har prøvd å massere, ta beina opp til magen og om det ikke gir seg får jeg prøve litt sukkervann eller ammete. Jeg sliter med å få ho til å rape etter maten, så det er nok det som skyldes. Vi skal på kontroll på tirsdag, så jeg skal spørre litt om dette da.

Istad prøvde jeg å gi henne litt flaske, men puppen er myyye bedre syntes ho. Jeg skal ikke klage, for jeg er veldig glad for at jeg får lov til å amme henne.

Nå er det lyd i babycallen her, så jeg får gå å hente henne i sengen sin.
Har dere søndagsplaner??

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>