apr 252010
 
Nå har jeg gått rundt i hele huset for å ta ned bildene vi har på veggen. Imorgen skal de sprenge fjellet rett utenfor huset her, og jeg vil ikke la noen bilder knuse. Sist uke sprengte de hos naboen, og det ristet godt skal jeg si deg. Vell, jeg tar ingen sjanser. Både jeg og Ida Emilie rømmer til pappa imorgen tidlig. Jeg vil ikke være hjemme, tilfelle hun blir skremt. Huff, stakkars pusekattene mine:/ De kommer sikkert til å skvette ræva av seg.

Vell, nå er det tid for sengen, før jeg skal amme litt igjen. Døgnet skulle jaggu hatt flere timer noen ganger..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>