apr 282010
 
Jeg var veldig usikker igår om jeg skulle dra eller ikke, men jaggu ble det ikke en liten tur. Bedre å komme seg ut litt, enn å glo i veggen. Vell, vi møttes hvertfall på Mc Donalds, og okkuperte vell strengt talt nesten halve stedet. Fylt med gravidmager, vogner og nydelige barn. Siden vi var så mange fikk jeg desverre ikke snakket med alle, men håper å ta det igjen på neste treff.

En matpause skulle lillemor ha, og vi endte opp på ammerommet på senteret.
Jeg visste ikke at det var ammerom der engang, så takk for tipset!
Lett at jeg går inn der enn å blenge meieriet til hele by'n..

Nå er vi hjemme igjen, og Ida Emilie sover på brystet mitt (bombe!). Kjæresten sier han skal lage lasagne, og det hørtes ikke ut som en dum idè spørr du meg 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>