apr 292010
 
Idag skulle vi på 6 ukers kontroll. Jeg trodde det var på tirsdag, så bra jeg sjekket timekortet her om dagen.

Ida Emilie veier nå 4450 gram og er hele 54 cm lang. Hodeomkretsen er nå 38 cm.
Hun vokser kjempe fint i sin egen kurve.
Vi har slitt med vond mage i det siste, og idag har jeg kjøpt Minifom, ihåp om at den kanskje kan hjelpe henne. Huff, stakkar jentami. Igår holdt det på i nesten 4 timer. Får helt vondt inni meg når ho har det sånn.
Jeg spurte også legen om han trodde det var kolikk, men det trodde han ikke.

Jeg har også vært en tur i barnehagen jeg håper hun får plass i, men styrelederen var ikke der så da blir det en tur til imorgen. Hjelpes, å tenke på barnehageplass allerede nå gir meg knute på tarmen. Det er jo så tidlig!
Men, det er bedre å være føre var…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>