apr 302010
 
Jeg ble fortalt at man skulle ta vare på kjæreste tiden før lillegullet kom til verden. Jeg gjorde det, men ikke godt nok trur jeg. Vi satt enten hver for oss, spiste eller sov. Hehe, romlemantisk? Nå ser jeg jo at jeg savner å gjøre disse tingene. Ida Emilie får vår 100% oppmerksomhet hele tiden, og det skulle jo bare mangle! De siste dagene har hun ikke villet sove. Jeg har måtte lagt meg sammen med henne, og hun har skreket flere timer i strekk stakkar :/ Håper denne Minifomen fungerer, hvis ikke begynner jeg å ane kolikk om det fortsetter slik. Jeg sitter med hårføneren for å roe ho ned, noe som igrunn fungerer ganske ofte. Da får ho hvertfall en pause ho også. Kjæresten har jobbet natt noen dager nå, så det er ikke mye jeg ser til han siden han sover på dagtid. (Ja, det skal han selvfølgelig få lov til, skjønner jo at han er sliten han også..) Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke husker sist jeg holdt rundt han, og det sårer meg litt. Når ikke Ida Emilie er våken må jeg passe på å gjøre andre ting, som klesvask, rydde osv.. Men nå tror jeg at jeg heller skal gi denne tiden til kjæresten min. Jeg gleder meg til rutinene med legging og sånn er i boks, jeg tror det blir litt enklere da.

Jeg vil påstå at forholdet mellom meg og kjæresten har blitt enda sterkere etter vi ble foreldre (ikke at det var dårlig fra før!). Jeg føler meg mere voksen og ansvarlig. Han er en super pappa for jentavår, og hun kunne ikke fått noen bedre.
Jeg vet at det er denne gutten jeg vil leve med resten av livet mitt, han er så fantastisk både for meg og lillemor.

Den dagen hvor det kommer at vi skal ha barnevakt skal jeg slå av all eletriske duppeditter, og fokusere kun på han.

Det jeg prøver å si til dere som er gravide er; at jeg vil at dere skal kose dere med deres bedre halvdel nå før fødselen, etterpå kommer det nemlig en ny sjef i huset :-)

Bildet er tatt da jeg var 35 uker på vei.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>