aug 272010
 
Nå har jeg pakket bort alle klærne i str 50/56/62. Str 50 brukte hun i 8 uker, før hun brukte 56 ganske lenge. 62 rakk hun faktisk ikke å bruke så lenge som jeg hadde trodd hun kunne gjøre. Ikke fikk hun brukt alt heller. Veldig mye barselgaver. Det blir nå lagt på loftet. Kan jo hende hun får en lillesøster en gang. Nå er klær i str 68 på plass i kommoden hennes, mer eller mindre. Har ikke fått vasket alt enda. Jeg vasker alt før hun bruker det for å bli kvitt alle kemikaler og støv som samler seg opp.

Enda en søppelsekk på vei opp på loftet..

Flaks for meg at dette bildet ble uklart.
La oss late som det er muskler og ikke fiskeboller som henger og slenger på armene mine.

Hvor gammel er barnet ditt og hvilken størrelse bruker h*n nå?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>