aug 292010
 
I dag ble jeg og Ida Emilie med pappa, stemamma'n min og lillesøstra mi til Askim. Oldemoren til Ida Emilie (mamma'n til stemamma'n min) har hatt bursdag, og vi skulle ut å spise pizza. Jeg hadde ikke vært der på noen år, så jeg følte at det var min plikt å være med når sjansen tilbød seg. Koselig var det, og Ida Emilie var flink på bilturen både til og fra.

Oldemor, Ida Emilie, lillesøster og meg.

Meg og Ida Emilie på pizza sjappa.

Ida Emilie koser seg med bestefaren sin og tanten sin.

Igår filmet jeg Ida Emilie litt, skal se om jeg får lagt den ut senere.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>