aug 302010
 
Hei!
Nå har jeg og Ida Emilie vært på vår første time med babysang. Dette skal foregå over 10 ganger, ca en gang i uken. Med lunsj koster dette 300 kr, syntes ikke det var så galt. Heldigvis var det noen jeg visste hvem var fra før, slik at jeg slapp å bli ille viggo. Vi var 12 stykk med bebiser, litt i meste laget egentlig. Ida Emilie pleier å sove på den tiden vi var der, så hun var kjempe trøtt, men utrolig snill likevell. Så ut som hun koste seg med sang og dans.

Er du med på babysang, har vært eller skal?


I
da Emilie liker å kose med kattene våre. Tussi som er på bildet er ikke så glad i babykos, men skal passe på ho likevell. Den andre katten kommer å skal ha kos av henne derimot..
Kattene går veldig bra overens med snuppa, heldigvis! :)

Nå skal vi en tur til byen å kjøpe en jakke til Ida Emilie. I dag var det bare 13 grader ute, og da trenger hun noe mer enn en strikkejakke. Hvor ble sommeren av??

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>