jun 302015
 

I dag har det vært en trykkende varme i Sarpsborg. Solen har stått høyt på himmelen og jeg skal innrømme at det gjør mye med humøret.
Jeg fikk nyss om at Heidi var i byen, og vi avtalte for å møtes for en is-date. Utrolig gøy å møte andre bloggere i virkeligheten.
Man danner seg jo ett bilde av andre via internett, så det var gøy å se at denne jenta var nettopp den hun utgir seg for på bloggen sin.
Bloggere flest pleier jo å dokumentere hverdagen sin, men i dag hadde vi så mye å snakke om at vi glemte helt å ta ett eneste bilde.
Vell, bedre lykke neste gang Heidi! 😉

Da jeg kom hjem satt jeg meg på verandaen i solen. Jeg tar meg skjeldent tid til sånt, men siden ungene var i barnehagen snek jeg meg til en halvtime før jeg hentet de. Jeg er evig optimist og desperat etter å få litt brunfarge på kroppen, men jeg ender som regel heller opp rød. Bjørn Vidar blir brun bare ved å se på solen, så dere kan jo tro jeg føler meg lekker ved siden av han når vi er i syden..
Når jeg hentet ungene bestemte vi oss for å fylle opp det minste bassenget på verandaen for å kjøle oss ned litt. Vi koste oss med iskald saft, grillpølser og is. Ungene var ikke i seng før klokken slo 21.00 i dag, men vi har kost oss så ille så leggetiden ble litt glemt i dag. Deilig med slike dager altså!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

  2 Responses to “EN FANTASTISK SOMMERDAG!”

  1. Det var så koselig å møte deg og, blir liksom noe helt annet å møte folk i virkeligheten – det er mye morsommere! :) Og tusen takk for hyggelig ord 😀
    Ungene var utrolig søte der de satt også, ser ut som de storkoser seg 😀

  2. Så deilig ut! Endelig er sommeren her.
    Hvor er de kule glassene med sugerør og lokk fra?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>