jun 222015
 

Når jeg la ut bilde av den nye buksen min på Snapchat (linemaaserud) i dag rant spørsmålene inn om hvor den var fra. Dagen i går ble tilbragt på Ullared, så buksen er altså kjøpt der. Jeg elsker mønsteret og stoffer. Akkuratt som å ha på seg en joggebukse. Fantastisk å gå i!

…og vet dere hva jeg betalte? 119 kroner :-)

image

Før kunne jeg ikke fordra slike mønstrete klær, men nå har jeg fått fylt opp garderoben min sakte men sikkert. Jeg kjøpte en tilsvarende bukse til bare i mørk. Den blir helt super når vi skal sitte flere timer i bil om noen uker når ferien melder seg.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>