jun 202015
 

For en fantastisk dag! I dag har faktisk JEG hoppet inn i shortsen min og valset rundt i den i hele dag. Jeg går skjeldent i shorts så det er kryss i taket for min del. Vi dro til Sverige på formiddagen i dag før jeg tilbragte noen timer på jobb. Nå er det tid for grilling og kos resten av dagen. Ha en fin kveld :-)

image

Bjørn Vidar tok dette bildet av meg i dag tidlig. Med hatt, armebånd og ring fra Glitter. Som dere vet har jeg jo fått meg ny jobb og jeg blir veldig glad om dere vil følge oss på Instagram kontoen vår. Søk opp «glitteramfiborg» og legg oss til i listen din. Jeg prøver å oppdatere så ofte jeg kan 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>