jun 192015
 

I dag kom vi oss endelig til Ikea for å kjøpe ny seng til Thorbjørn. Valget ble en Hensvik dagseng. Den er superpraktisk fordi den kan brukes som seng, dobbeltseng, sofa og til oppbevaring under. Nå har vi endelig ekstra sengeplass om vi skulle få gjester. Ida Emilie skal etterhvert få den samme sengen hun også.

Om du ikke allerede følger oss på Snapchat kan du se ett lite utdrag fra turen vår her.

image

image

Gjett om det var stor stas med ny seng da? Han sovnet faktisk med en gang uten en eneste lyd i ny seng. Nå er jeg spent på om han kommer til å gå ut og inn i natt.. Han ble liksom så liten i den nye sengen sin :)

image

Følg oss gjerne på snapchat : linemaaserud :-)

  One Response to “IKEA TUR”

  1. Så stas! De er kjempefine de sengene, ikke rart han er fornøyd :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>