jun 172015
 

Jada, så slår tankene inn igjen. Sommeren er her, og jeg gruer meg like mye hvert eneste år. Tanken på å skulle kle av seg blant folk – jeg gremmes!
På lørdag tok jeg en liten bikinijakt i matpausen min på jobb. Er det noe jeg hater så er det dette. Jeg finner ingen jeg passer eller føler meg vell i.
På stranden velger jeg heller ofte å ta på meg en kjole fordi jeg er flau over meg selv og hvordan jeg ser ut etter ammingen. Jeg kan vell dra det så langt å si at selvbildet mitt dalte mange hakk nedover i grøfta. Jeg angrer ikke på at jeg noen gang ammet barna mine for all del – men utseende av de kunne jeg ønske var annerledes. Det nytter ikke at andre sier til deg at du er fin, når du innerst inne ikke er fornøyd selv. Det er nettopp hva man føler selv som betyr noe, og det har mye å si. Etter mye amming har mine pupper blitt som 2 bløte teposer. De er tomme, og bare henger der. En stor og en liten.
Det er ikke slik at jeg ønsker meg kjempe store pupper. Jeg vil at de skal se normale ut, men når de kun er flate, lange og rynkete i bh`en føler jeg at en del av meg er 80 år gammel.

Jeg vil kunne gå i butikken å finne meg undertøy som faktisk passer. Av og til ender jeg opp med en bh som passer kun den ene puppen, og i den andre siden kunne jeg hivd oppi både en og to kyllingfilèer for å fylle den ut. Jeg har heldigvis en mann som støtter meg, og jeg har sagt nå at jeg kommer til å spare opp til en operasjon. En vakker dag er det min tur, for nå har jeg lyst til å bli meg selv igjen etter en lang periode med amming.
Konsultasjoner har jeg allerede vært på, men nå har jeg funnet den klinikken jeg ønsker å bruke og som jeg vet har mange positive omtaler.
Jeg syntes en slik operasjon er helt greit å gjøre og jeg forstår at mange velger å gjøre det.

En dag… En vakker dag.. Jeg gleder meg! 

silikon-hand_original

Syntes du det er greit med plastikkirurgi?

  9 Responses to “"HUN MED DE 80 ÅR GAMLE TITTSA…"”

 1. Føles det riktig, go for it! Så lenge man er innstilt på å kunne leve med det hvis det blir verre også :)

 2. Jeg må være ærlig å si at jeg ikke synes noe om det. Jeg har overhode ikke noe i mot folk som ønsker å gjøre det, men jeg selv ville aldri gjort det, fordi jeg mener at vi ikke skal tukle med kroppen man har fått. Har man født barn, så har man født barn, den gamle kroppen kommer aldri tilbake. Jeg også har «bløte teposer» som du kalte det, og mye ekstra mammafett, men det var det verdt, så det får bare være sånn =)

 3. Heelt enig med deg! De slitne rynkete bæreposene mine SKAL oppgraderes etterhvert. Og løse huden på magen etter vektnedgangen skal også vekk… Viktigste er hva en SELV mener og føler om egen kropp :)

 4. Teposer her i gården også! Men de skal få henge der… Silikonimplantater siger nedover i takt med at huden mister sin elastisitet etterhvert som man blir eldre. Også er de jo forbundet med en del kjipe komplikasjoner da. Men jeg tenker som så at man skal gjøre det man selv har lyst til

 5. Jeg tenke en del på det tidligere da mine bryst var små. Nå derimot er jeg så glad for at jeg ikke gjorde noe med det, men heller lærte meg å like kroppen min og ikke høre på hva som er inn eller ut. Dessverre skaper media et enormt feil syn på den vakre kvinnekroppen. Så, jeg ville ikke gjort det selv, men jeg forstår også dem som ønsker å gjøre det.

 6. Nei, jeg synes ikke det er greit.

  Husker da du publiserte dette innlegget: http://www.familieprat.no/wordpress/mammalinemerethe/2012/03/06/ma-lide-for-skjonnheten/

  Kommentarene haglet om du virkelig synes det var nødvendig å endre på kroppen, og etter hvert kom mannen din inn i kommentarfeltet og kjeftet på de som antydet at du skulle endre på kroppen (altså, lurer virkelig på hvorfor de trodde det??). Viste seg selvfølgelig at du bare skulle fjerne noen føflekker. Innlegget etter skrev du:

  «Kjæresten min elsker meg som jeg er, og jeg trenger ikke forandre på meg for at han skal si JA»

  Synd at du har lyst til legge deg under kniven. Enda en blogger som gjør det. Er det rart det er kroppspress? Når selv en tobarnsmamma må ha perfekt pupper?

  • Det innlegget husker jeg, morro. Her ser du hvor fort folk trekker konklusjoner uten å vise fakta. Ja han liker meg som jeg er, også om jeg faktisk velger å operere meg. Det er jo for meg selv at jeg har lyst ikke for noen andre!? Nå syntes jeg ikke at du kan si at dette er kroppspress uten å i det hele tatt vite hvordan mine pupper ser ut uten klær. Noen ganger trengs det faktisk..

 7. hvor mange gram skal du ha i vært bryst? :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>