mai 312015
 

// Samarbeid

For noen dager siden fikk vi tilsendt regntøy fra Kattnakken. I går var det endelig skikkelig regnvær, og ungene gledet seg til å prøve ut disse nye flotte klærne.
Ungene var helt i ekstase, og det kom mange gullkorn mens de kledde på seg.
«Mamma, nå er vi tvillinger», «See, nå er vi helt like!» «Nå følte jeg meg skikkelig fin, mamma» – var noe av det Ida Emilie sa.
Thorbjørn derimot ble helt opphengt i logoen til Kattnakken, og han skjønte fort at det var bitte små pusekatter på regnjakken sin.
«Pus, mjaaauu», «Tatakken fiiiin», «Wooooow» – utbryter Thorbjørn på 2 år.
Absolutt ingen tvil om at dette falt i smak!

Vi gikk ut i øs pøs regnvær i går, for ungene ville såklart ut med det nye regntøyet sitt.
Jeg kledde på meg den superfine regnjakken min og vi var alle tre fine og gule ikledd Kattnakken regntøy.
Nå har vi ingen unnskyldning til å holde oss innendørs når det er dårlig vær ute.
Det ble en del bilder, så her kommer det ett lite bilderas fra da vi var ute…

Les også: Gult er kult!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
ERFARINGER

«Myk slitesterk kvalitet (PU). Regntøyet har børstet innside som gjør at det er lunt og behagelig å ha på. Det er utstyrt med slitesterke fotstrikker, gode navnelapper, reflekser på ermer og ben, sveisede sømmer og sikker hette som er både avtagbar og regulerbar. Det er ekstremt slitesterkt og har 8000mm vannsøyle. Perfekt for dager med øs pøs, regnvær.»

Nå har vi kun prøvd dette regntøyet en gang, men da ute i skikkelig regnvær. Ungene var like tørre da de kom inn og var heller ikke klamme.
De lekte fritt i klærne, så jeg syntes bevegeligheten var veldig bra. Thorbjørn har størrelse 98, mens Ida Emilie har størrelse 122. De har litt å gå på i størrelsen, men siden det er strikker i både bein og armer gjør det ingenting.  Jeg valgte todelt regnsett fordi jeg syntes dette er mest praktisk for oss. Da har vi muligheten til å bruke det hver for seg. Regnsettet vil bli brukt i barnehagen. Settet har blitt kjempe populært, og barnehager har faktisk begynt å anbefale dette regnsettet til foreldre i barnehagen. Hvor kult er ikke det?

Les også: Ull fra Kattnakken – atopisk eksem!

Dette er regnklær vi virkelig går gode for.

 

  2 Responses to “NYTT REGNTØY FRA KATTNAKKEN”

  1. Hei. Jeg har det samme regntøyet, bare i en annen farge Vi å er super fornøyd med det. Eneste minuset er at jeg vaska det en gang, og da datt halvparten av refleksene av.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>