apr 282015
 

For en stund siden hadde Ida Emilie overnattingsbesøk av bestevenninnen sin Silje.
Det var første gang Silje skulle overnatte hos oss, og jeg skal si dere det var to spente jenter! Silje er en ganske så tøff jente, så innerst inne visste jeg at det skulle gå bra. Vi ble enige om at jentene skulle få sove på rommet vårt etter dems ønske, så jeg lå der sammen med begge to på natta.

Først lot jeg de ligge ved siden av hverandre, men jeg fant ut etter 30 minutter med fnising og tisking at det var bedre å flytte på de litt. Etter en god time lå de begge to og snorket, og sov helt til kl 09.00 neste dag.
Silje: «Ida Emilie, sover du?» Ida Emilie: «Nei, gjør du??» Hehe.. De er jo så søte! Minner meg veldig fra da jeg overnattet selv da jeg var mindre.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Man merker liksom at ungene blir store når de begynner å overnatte hos hverandre 😉

  2 Responses to “OVERNATTINGSBESØK”

  1. Hehe så skjønne da =)
    Så nydelig den rosa kjolen til Ida Emilie er! Hvor er den kjøpt? =)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>