mar 012015
 

Riktig god kveld! Dagen min startet med kvalme og relativt dårlig form. Heldigvis er jeg blitt litt bedre nå. Som dere vet har jeg jo malt gangen vår og byttet ut litt interiør. Vi fant aldri noen benk/skohylle som passet til målene, så da lagde vi en selv. Bjørn Vidar avsluttet med noen strøk med Jotun drivved. Tror vi kommer til å lage knaggrekken selv også slik at den blir tatt igjen litt i benken. Endelig har vi plass til alle skoene uten at det ser ut som det bor en hel armé her hjemme.

image

Gangen er malt i en fin gråfarge som heter Ascott. Her var det mønstrete tapet før og jeg angrer ikke på at jeg tok på meg alle de timene med malerulla.
Det ble såå mye bedre! Nå gjenstår det bare å sette på plass resten så skal jeg vise dere flere bilder.

 

  5 Responses to “SNEEKPEEK AV GANGEN”

 1. Hei:)
  Gangen blir kjempe fin:) Hos oss er også gangen full av sko, med 2 små i heimen:)
  Hadde det vært mulig å få en «oppskrift» på den sko hylla?
  Mvh Line

  • Tusen takk for det :)
   Jeg tok dessverre ingen bilder underveis av prosjektet, men jeg skal få laget en oppskrift til deg likevell. Legger den ut her på bloggen :)

   Ønsker deg en fin dag!

 2. Så fint det ble^^

 3. Hei 😊 finner ikke oppskriften på benken noe sted? Tenkte å lage en lik, den var utrolig fin 😍

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>