feb 242015
 

I dag har jeg brukt dagen på å maskere gangen jeg skal male i morgen. Veldig pirkejobb, men Bjørn Vidar syntes jeg var så flink at jeg fikk jobben også neste gang. Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte..

Etter to ruller mer maskeringsteip var jeg endelig i mål med god hjelp fra våre to små. De fikk også teip, og Ida Emilie laget ett hus (!). Oppfinnsom jente! Hadde jo egentlig vært kjempe morro å latt teipen stå der når jeg maler over.

image

Thorbjørn tøyer stadige nye grenser og lar hjertet mitt hoppe ut av halsen flere ganger om dagen. På toppen av stigen skulle han såklart..

image

Gangen skal males i en nydelig gråfarge. Jeg gleder meg masse til å se resultatet. Interiør blir byttet ut og noe blir kjøpt nytt. Blir deilig å få alt på plass igjen. Hater å bo i slikt kaos.

image

Blir godt å få bort litt av det «sterile» her hjemme. Vi har veldig mange hvite vegger så tror det blir fint å bryte av med gangen(e). Når jeg er ferdig med dette prosjektet starter ett nytt. Alltid noe å henge fingrene :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>