feb 222015
 

Denne søndagen har virkelig vært god for oss alle. Vi har vært masse ute, grillet i hagen, lekt og kost oss alle sammen. Det gir boost og energi til en ny uke med en slik familie søndag.

I går skulle jeg på senterfest og hadde planer om å slå ut håret. Planene endret seg fort da Thorbjørn begynte å kaste opp. Jeg dro en liten tur, men dro også fort hjem igjen. Heldigvis kastet han ikke opp mer enn 4 ganger og kviknet fort til igjen. Etter i går har det ikke kommet noe mer men han blir såklart hjemme fra barnehagen i morgen. I dag var han fortsatt i fin form så vi gikk ut for å nyte det deilige vår været. Solen har stått på himmelen i hele dag og det har rett og slett vært fantastisk!

Jeg fikk sove lenge i dag og våknet til deilig frokost, kakao og koselig lapp på tallerken.

image

Etter en lang frokost vasket vi huset før vi gikk ut. Deilig med nyvasket hus på en søndag.

image

Har dere vært ute i det fine været i dag? :) For å se flere bilder fra dagen vår kan dus følge meg på Instagram: @linemerethecom.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>