feb 212015
 

I dag startet vi dagen med levende lys og banan lapper til frokost. Jeg lot ungene være med på hele prosessen, og de syntes det såklart er kjempe gøy å få lage helt selv. De fikk skjære opp banan, ta opp i egg, røre og tilsette havregryn. Alt du trenger er 1 banan og 2 egg. Av dette fikk vi 4 passe store banan lapper. Nok til å mette to små mager. Vi tilsatte også litt havregryn i røren slik at det skulle mette litt mer. Thorbjørn var den som likte disse aller best.

page2ddddd

page1hhhhhhhh

SONY DSC

Har du lagd bananlapper til dine små? Hvis ikke bør du prøve det. Tar kun 5 minutter 😉

I kveld skal jeg på senterfest med alle som jobber på Storbyen kjøpesenter. Vi er flere fra jobben som drar sammen, og jeg skal innrømme at jeg gleder meg til å komme meg ut litt og være sosial. Det blir middag, show og awards på Quality Hotel. Tjoho!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>