feb 202015
 

Åhh som jeg elsker slike dager hvor man bare kan daffe rundt i behagelige klær som verken er tettsittende eller alt for pent. På jobb har vi jo så mye tilbehør og jeg syntes det er kjempe morro å prøve meg litt frem med forskjellige stiler. I dag gikk jeg for en litt «tøffere» stil med hullete bukser, t-skjorte, skjorte og bandana.
Bjørn Vidar lurte på om jeg var vaske kjerring :-)

Siden dere likte det forrige innlegget med outfit bilder velger jeg å poste slikt innimellom. Det blir ikke ofte, og kvaliteten snakker for seg selv.
Jeg er på ingen måte den som stiller meg opp for å ta slike bilder – det er ikke helt meg.

image

Bukse fra Freequent // T-skjorte fra Veromoda // Rutete skjorte fra BikBok // Bandana, øredobber og smykke fra Glitter.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>