feb 182015
 

Hei og riktig god kveld.

Denne uken flakser avsted med jobb og barnehage for oss alle hele uken. Jeg er så glad jeg har en jobb jeg stortrives i!

Samtidig med jobb skal jeg samtidig strekke til på hjemmebane, og huset får også en liten makeover i gangen. Nå venter jeg bare på å finne den perfekte malingen slik at jeg får startet opp. Gleder meg til å bli ferdig.

Vi trenger noen lure tips til oppbevaring av sko og jakker. Gangen er delt i to med en liten og en større del. Har du noen lure tips vil jeg gjerne at du skriker ut. Stumtjener og sittebenk skal fjernes. Hvilken farge ville passet inn på veggene her?

Legger ved noen bilder av gangen(e) som skal pusses opp…

image

image

image

Hva ville du gjort her? Den ytterste gangen er «grov» garderoben med sko og jakker, mens den innenfor deler av med bad, første stue og garderoberommet.
Slik ser det ut akkurat nå, og enhver ser at det trengs å gjøre noe. Spottene i taket kom opp i går for å slippe lamper på veggene.

Denne gangen skriker etter hjelp :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>