feb 172015
 

Endelig kom helgen vi alle ventet på. Veronika har jeg vært så heldig å blitt kjent med via bloggen, og møtt henne ved ett par anledninger på bloggtreff i Oslo.
Vi avtalte å treffes som familie, og her hjemme har Ida Emilie hatt nedtelling på høyt nivå. Jeg har snakket med Veronika daglig, og etter mange snapper frem og tilbake var vi veldig spent på hvordan spesielt jentene skulle klaffe. Vi trodde begge at de var ganske like, og det viste seg å stemme ganske så nøyaktig. Det tok ikke lang tid før de fant tonen, delte dyne i sofaen, danset og lo sammen. Bedre kan det ikke bli!

Etter noen timer i både båt og bil var vi endelig fremme i Porsgrunn. Vi ble tatt varmt i mot og ungene startet leken bare 5 minutter etter vi kom. Litt senere gikk vi ut for å grille pølser og drikke kakao like ved der de bodde. Ungene gikk på oppdagelsesferd mellom alle trærne, stod på «skøyter» på isen og vi koste oss store som små. Jeg klarte dessverre å legge igjen kameraet mitt hjemme, men jeg visste at jeg ikke var fortapt av den grunn. Det var jo Veronika vi skulle til! :)
Bildene er fra bloggen til Veronika.

IMG_3422-800x533
IMG_3463-800x533

IMG_3458-800x533IMG_3427-800x533

Etter lek og moro ute gikk vi inn i varmen igjen for å spille spill, danse og bake.
Thorbjørn syntes det var kjempe stas å kline, spise og bake.
Han fikk sine egne boller, og det er egentlig ganske rart at han ikke fikk vondt i magen av alt det brune sukkeret han spiste. Ungene storkoste seg! Nam!

IMG_3496-800x533

IMG_3494-800x533
IMG_3470-800x533
IMG_3467-800x533

Det nærmet seg leggetid, ungene spiste kveldsmat og vi fikk endelig litt «voksentid» med god mat og drikke.
Kristoffer disket opp med herlig mat, og jeg får vann i munnen av å tenke på det. Det var virkelig en innertier!

IMG_3500-800x533

Klokken ble nærmere 02.00 før vi fikk kommet oss i seng. Jeg sov som en stein, og dagen etterpå våknet vi til en herlig frokost.
Vi dro ned i studioet til Veronika for å ta noen familie bilder. Veldig veldig snilt av deg Veronika, tusen takk!!
Det er ikke bare vi som ville ta bilder, ungene var nemlig veldig ivrige de også. Se så flotte de er!! :)

Untitled14 IMG_3892-800x533 IMG_3867-800x533

Da vi var ferdige i studio dro vi tilbake for å kose oss med nystekte vafler før vi måtte sette snuten mot Sarpsborg igjen.
Vi ble fort enige om at dette ikke var ett engangstilfelle, og vi har allerede planlagt å treffes igjen. Jeg og Veronika treffes allerede om under to uker da det er bloggtreff i Oslo. Da blir det hotell overnatting, vin, dansing og mammafri. Jeg gleder meg!!!

Tusen takk Veronika, Kristoffer, Martine og Matias for at dere tok så godt imot oss. Vi gleder oss til neste gang! :)

Les også innlegget til Veronika fra helgen her.

  One Response to “EN HELG HOS FAMILIEN DØLI”

  1. Takk for så koselig besøk 😀 😀
    Gleder meg til vi ses igjen 😀 Da med masse deilig vin 😀

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>