feb 162015
 

Jeg har så fryktelig mye å gjøre for tiden både med jobb og her hjemme.
Jeg har plutselig funnet ut at jeg skal male gangen her og pusse den opp litt. Jeg planlegger og ser for meg hvordan det blir, og jeg gleder meg til å starte! Nå gjelder det bare å finne riktig tapet som skal passe til malingen.

I mens kan dere jo følge meg på Instagram – linemerethecom.

20150216-220551.jpg

  5 Responses to “@LINEMERETHECOM”

  1. Oi så spennede med oppussing av gang!! Noe du vil dele med meg?? Sånt er jo så spennede!! 😀

  2. Jeg vil fortsatt følge deg på instagram. Men det går ikke. Så fort jeg trykker på den blå knappen for at den skal bli grønn, er den blå igjen. Prøver mange ganger daglig, men går ikke. Vil så gjerne følge deg. Ingen andre enn deg jeg har det problemet med, så skjønner ikke.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>