feb 092015
 

Jeg får spørsmål om jeg kan legge ut ett slags outfit innlegg. Det er veldig utenfor min komfort sone, og de fleste kommer nok bare til å le av meg. Skal jeg være ærlig sitter jeg å ler litt i skrivende stund, for slike innlegg er absolutt ikke «meg». Det ser dere selv sikkert også på bildene..
Vell, nå har jeg tatt dere på ordet og her kommer ett innlegg fra gårsdagens antrekk.
Jeg liker det veldig komfortabelt da jeg både er høyt og lavt med ungene.

rp_DSC00650den-1024x686.jpg
SONY DSC

Smykke, ørdobber og pilotbriller fra Glitter. // Buksen og skinnjakken er fra Vero Moda. // Genseren er fra Gina Tricot, // Sko fra Deichmann.

  One Response to “PÅ MAMMAEN”

  1. Wow, du er smellvakker 😀

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>