jan 202015
 

9_bred

Det var med stor glede å åpne mailen min å går. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg var en av de nominerte til «Årets mammablogg» i år.
Bare det å være på den listen i det hele tatt gjør meg litt ekstra stolt, og jeg oppnår endelig resultater for det jeg jobber for og legger mye tid i.

Jeg forventer absolutt ikke å vinne konkurransen, for det er mange dyktige og store bloggere med i kampen om tittelen.
Likevel syntes jeg det hadde vært supergøy om dere vil hjelpe meg med å klatre oppover listen. Målet mitt er å komme over midten av listen, men jeg blir glad for absolutt alle stemmer jeg får. Alt du trenger å gjøre er å sende «mblogg9″ til 2012. Tjenesten koster 3 kroner, og alle som stemmer er med i trekningen av blant annet gavekort fra Barnas Hus på 2500kr, ett halvt års forbruk av varer fra Libero og en kaffetrakter fra Wilfa til en verdi av 2999kr.
Mer informasjon om avstemningen og de andre nominerte kan du se her.

headernovember1gggrr

Hvorfor stemme på meg?
Jeg mener jeg har en åpen blogg der mange kjenner seg igjen i mange situasjoner. Jeg legger overhodet ikke ut livet som rosenrødt, for det er det absolutt ikke til tider. Vi lever som en vanlig a4 familie med jobb, barnehage og faste rutiner. Jeg skriver personlige innlegg, og skriver aldri noe jeg ikke kan stå inne for. Her finner du en god blanding av våre kaotiske men også herlige hverdager.

Send sms «mblogg9″ til 2012.

Jeg har allerede avgitt min stemme, men såklart ikke til meg selv. Så sleip er jeg faktisk ikke!
Min stemme har gått til Veronika.

  5 Responses to “NOMINERT TIL ÅRETS MAMMABLOGG”

  1. Åh vakre gode du! Det skulle vært flere som deg :) Regner med at mange sitter å stemmer MASSE på seg selv, så dette virker absolutt at du er en verdig vinner <3 Kommer du blandt topp 20 – er det heldigvis jury som bestemmer – da får alle en sjanse :) *krysser fingrene for deg*

  2. Gratulerer. Veldig gøy å være nominert..

  3. Gratulerer! Dette blir spennende!

    Jeg vil gjerne utfordre deg til å være med å vise at vi mamma- og pappabloggere kan mer enn bare ømme bryster, gullkorn fra barnemunn og koselige øyeblikk. Bli med på noe større enn oss selv (nest etter våre egne barn selvfølgelig)!

    Er du med? http://www.superpapsen.no/2015/01/25/arets-pappablogg-skal-kares-ikke-stem-pa-pappa/

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>