jan 232015
 

Jeg får stadig spørsmål om hva jeg er mest fornøyd med av interiøret i huset vårt. Nå tenkte jeg å svare dere på nettopp det..

Året vi pusset opp den nye delen av huset fikk vi ny lysekrone av mamma til jul. Jeg hadde drømt om å ha den over spisestuen sånn egentlig, men den ble rett og slett for stor og vi fant ut at den passet bedre midt i taket. Da vi bygde på huset valgte vi å holde takhøyden inne, slik at man får en skikkelig romfølelse når man går inn. Vi angrer ikke ett sekund på det, og lysekronen gjør virkelig kronen på verket.

SONY DSC

Jeg hamstret lyspærer til den da vi fikk den til jul, ettersom de vanlige lyspærene skulle gå ut av produksjon. Nå er det ikke lenger å få tak i, og i fjor måtte jeg bytte ut alle pærene på den. Kjøpte da lyspærer på Ikea (…iiiik, det kommer fort opp i en tusen lapp for alle) som skulle ha en levetid på 5 år, men slik var det altså ikke. Nå ryker de en etter en igjen, og jeg var dessverre ikke så lur å skrev ned hvilke pærer jeg byttet til. Nå må jeg bytte ut alle nok en gang, for om jeg bytter ut kun de som er ødelagte vil det bli forskjellig styrke og utseende. Heldigvis har jeg kommet over en nettside som hjelper meg med nettopp dette, og man kan bestille det rett hjem i postkassen. De selger både lyspærer og belysning til både ute og inne.
Jeg gleder meg til den skal skinne igjen, for akkurat nå trenger den nemlig både en vask og nye lyspærer.

SONY DSC

Ettersom denne lampen kostet en del tusen kroner vil jeg gjerne ta vare på den også. Den er jo så fin der den henger, når alle pærene fungerer. Vi har dimmer på lysbryteren i tillegg, og det skal sies at vi sjeldent har den på full. Den lyser opp hele rommet og når vi dimmer den ned gir den ett behagelig, romantisk lys.

Jeg elsker den rett og slett!

  One Response to “KRONEN PÅ VERKET”

  1. Du kan jo alltids komme til meg på Clas Ohlson også da. 😉 og hvis en lyspære skal vare i 5 år. Så står det på pakka at den skal lyse i så mange timer pr.dag. 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>