jan 242011
 

Jeg skulle ønske jeg hadde motivasjon til å spise sundt og trene masse.
Desverre er jeg alt for lat og elsker sjokolade.

Hadde jeg hatt noe å se frem mot hadde jeg garantert fått motivasjon. Det eneste jeg ser frem mot nå er å bli tykk midt på igjen om noen år, og med det følger det gjerne med noe ekstra kilo av på kjøpet, dermed blir jeg ikke særlig motivert av den grunn. Jeg vet at selvbildet mitt og kroppen min hadde hatt gått av å miste endel kilo, men hvordan gjør man det når man egentlig er en sofagris? 😉 Jeg trenger det ikke minst for å kunne løpe etter Ida Emilie når den tid kommer. Jeg må i det minste klare å holde følge, hehe..

Håndball 2 ganger i uken er jeg jo på, men jeg trenger mer. Nå som det er glatt ute er det liksom ikke føre til å gå tur med vogn heller. Melder jeg meg inn på treningsstudio garanterer jeg deg at jeg blir støttemedlem, og det har jeg ikke råd til å bli. Hadde jeg f.eks visst at jeg en vakker dag skulle passet inn i en hvit drømmekjole hadde jeg nok hatt motivasjon.

Går det ann å laste ned f.eks Zumba noen steder for å trene det hjemme eller må det kjøpes?

Jeg har fremdeles 4 kilo igjen av svangerskapet, men jeg ønsker å gå ned 15. Hjelpes..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>