jan 262011
 

Den 20 Februar skal jeg, Yvonne og søsteren hennes på bryllupsmesse i Oslo. Da skal jeg pakke ned speilrefleksen og ta masse bilder, for jeg tror jeg kommer til å være oppslukt i mye der. Yvonne skal stå brud i Mai, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg vet jeg kommer til å gråte når hun kommer opp kirkegulvet.
Jeg gleder meg!

Regner med at man får masse inspirasjon på slike messer. Både til kjoler, pynt, bordkort osv..

Har noen av dere vært på denne messen før? Les mer om den her: http://www.dinbryllupsmesse.no/


(Bildet er hentet fra google)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>