nov 122014
 

Jeg sier bare WOW!

Dere husker jeg skrev om molluskene til Ida Emilie? Vell, som dere vet var vi jo på Volvat for å få nye tips og råd. Vi følte vell egentlig at vi ikke ble hørt av det offentlige, så siste utvei var da privat. Volvat er ikke billig, vi betalte 1500kr for en time (ca 20-25min), men det er virkelig verdt hver eneste krone. De tok oss på alvor, og vi ble både hørt og forstått.

Les også: Kampen mot molluskene.

30 Oktober var vi på Volvat, og startet behandlingen allerede samme dag. Vi ser STOR forskjell allerede, og alle molluskene forsvinner! Det er bare helt utrolig! Legger ved noen bilder slik at dere kan se forskjell fra bare de få dagene vi har holdt på.

Her ser dere hånden hennes (øverste bilde)  før vi startet med den nye behandlingen vi fikk tipset om hos Volvat. Molluskene var hovne og betente. Hver enste natt var det blod på lakenet i sengen fordi de hadde sprekt. De la seg ofte i «klaser».
På bildet under ser dere hvordan hånden er nå. Etter dette bildet ble tatt har tilogmed de siste skorpene falt av, og alt er tørket inn.

10812041_10205286824789473_1724076937_n

Armen hennes var også mye plaget. Her ser dere også før/etter bilder. På det nederste bildet ser dere hvordan hun er nå. Bildet er tatt i dag, og alle molluskene er tørket inn. Er det ikke fantastisk?

10805238_10205286739627344_1260149446_n
Jeg ser stor endring hos Ida Emilie nå etter molluskene forsvinner. For det første er hun stolt over at hun tør å la oss pirke hull på de, og for det andre bryr hun seg mindre om å skjule seg slik hun gjorde før. Nå venter en bellønning fra besteforeldrene fordi hun har vært så flink. Det ser hun veldig frem til.

Jeg er så glad for at det går rett vei nå, etter over 2 år med mollusker, verk og blod. Jeg vet det er flere der ute som har barn med mollusker, så om dere vil prøve vår metode kan du lese deg opp her: Mollusker til besvær.

Det funket for oss, og jeg håper det gjør det for dere som vil prøve også!

  7 Responses to “FØR/ETTER BILDER AV MOLLUSKENE”

 1. Så godt å se at det går bedre med henne! =)

 2. nå ble jeg kjempe glad på hennes vegner!! Fikk så utrolig vondt av henne da ho var på dans/turn! De er jo nesten borte. Garantert verdt hver eneste krone. <3

  • Åhh, ja jeg har grått mange gledestårer nå som vi ser det går rett vei. 1500kr er bare lommerusk i forhold til følelser:)

 3. Heisann
  Dette er jo noen år siden nå, og jeg lurte bare på hvordan det har gått? Hvordan fungerer behandlingen på lang sikt? Ble molluskene borte for godt og hvor lang tid tok det?
  Jeg er blitt smittet gjennom mine barn og har fått mollusker rundt øyene. Forfengelig som jeg her har jeg stukket hull med en kanyle og klemt ut «guffen» inni før jeg renset sårene. Det ser ut til å fungere, men det er noen gjenstridige så jeg må ta en ny runde.
  Ungene mistet sine «av seg selv» etter mye smøring med feit krem.

  • Hei. Hun har ikke hatt mollusker siden dette og fikk ingen arr på kroppen. Pass på at når du klemmer ut guffa å ikke få det andre steder på kroppen, det er nemlig dette som er smittsomt. Sett plaster på etter du tar hull på de og la de være, helst ikke klem.

   • Vanskelig med plaster på øyelokkene… Jeg klemte ut en liten fast masse/ball og vasket grundig med klorhexidin til det sluttet å blø. Lar være å ta på de til de gror selv om det er vanskelig.
    Hvor lang tid tok det fra du stakk hull til de grodde og ble borte?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>