jan 272011
 

Ja, det var som noen av dere trodde. Vi skal gifte oss!

Kjæresten kom hjem fra jobb her om dagen. Da fortalte han at han hadde ringt kirken og de hadde ledig den dagen vi ville. Jeg trodde ikke mine egne ører. HAN liksom 😉 Jeg liker når mannfolket tar iniativ til noe sånt, for dette er stort for meg. Jeg føler meg veldig heldig som har funnet gutten jeg vil dele resten av mitt liv med.

16 Desember 2007 ble vi forlovet, nå har vi fått en datter og neste steg videre er bryllup i 2012.
Det er enda en stund til, men kirken er allerede booket og klar. Vi har sånn delvis klart festlokalet også, men vil gjerne se lokalet en gang til før vi bestemmer oss. Imorgen skal jeg ringe å avtale tid til visning.

Jeg er lykkelig!!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>