jan 292011
 

I går meldte jeg meg faktisk inn på treningsstudio, tro det eller ei. Jeg sa jeg kom til å bli støttemedlem, men denne gangen har jeg ingen grunn til å ikke trene. Nå er motivasjonen min på topp, og jeg har allerede kuttet ut min beste venn; sjokoladen! Før kunne jeg dytte i meg en hel plate med melkesjokolade, men nå skal jeg kun få lov til å kose meg litt på lørdager. Fra jeg veide meg på torsdag har jeg gått ned 1,4 kg men det er nok bare vannet i kroppen. Målet mitt er å gå ned 15 kilo før bryllupet, og klarer jeg mer ser jeg på det som en stor bonus. Jeg har jo faktisk over ett år på meg, så det burde være mulig å gjennomføre det.

Jeg bor sammen med en som er supergod til å lage mat, ja han lager faktisk mat hver eneste dag til oss.
Er jeg ikke heldig? Jeg syntes det.. Jeg selv er ingen typsik husmorskokk, for jeg er ikke noe glad i å lage mat i det hele tatt. En skjelden gang syntes jeg det kan være ok. Jeg hadde vell daua foran kjøleskapet hadde det ikke vært for han, hehe… I dag ble det wok til mat, smoothie til dessert og fruktfat til snacks.


Jeg har forresten gjort en deal med kjæresten min at jeg skal veie meg foran han hver søndag. Jeg er nemlig av den personen som aldri sier vekt til noen, men nå skal jeg virkelig ikke sluntre unna, og ha mål å gå ned litt hver uke. Jeg syntes det er litt tøft av meg..

Vell, nå er det Hotel Cæsar før jeg skal legge hodet på puta. God natt 😉
Takk for gratulasjoner på forrige innlegg 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>