feb 012011
 

NOKA Confect Bars er, som alle NOKA-produktene, fullverdige og komplette måltider for vektreduksjon. Du får dekket hele ditt behov for vitaminer, mineraler, sporstoff, protein, karbohydrater og fettsyrer (omega 3 og 6), men ikke ditt kaloribehov. Dermed må kroppen tære på sine fettreserver; vekten synker mens fettdpotene tømmes.

Min favoritt er med Caramel, men banan baren er slettes ikke værst den heller. Kjekt å ha i veska når man er på farten, på jobb eller rett og slett bare til kos. Å spise sjokolade og karamel er vell ikke så værst når det i tillegg er sunt? Hehe.. Denne kan du erstatte med ett vanlig måltid, og man blir faktisk mett av disse.
Jeg har alltid en i veska!

Se www.nokadietten.no for mer informasjon.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>