feb 202011
 

I dag skal jeg og noen andre på bryllupsmessen i Oslo. Det hele foregår på Grand Hotel, og jeg har store forventninger. Desverre har jeg en arm og en hofte som ikke er helt med meg i dag… I går tilbringte jeg nemmelig mesteparten av tiden min på legevakt og sykehuset,

Jeg klarte å skli på en poxymalt betong trapp da vi var for å hente den nye sofaen vår (kommer bilde av den..).
Før jeg klarte å telle til 2 lå jeg lang som jeg var nederst i trappa, mens jeg kjente tårene begynte å presse på. Blodet fra hånda mi enset jeg ikke engang før kjæresten sa til meg. Jeg ble kvalm, og gikk å satt meg. Med en gang kjente jeg det var noe rart med armen min, og dette ble bare værre og værre.. Passet jo «veldig bra nå»..

Vell, mamma overtalte meg i å dra til legevakten og der trodde de jeg hadde brekt den. Røngten bildene på sykehuset viste heldigvis ikke brudd, men kraftig forstuelse, enellerannen pute i armen er ødelagt, og jeg har væskeannsamling i albuen. Nå har jeg tygd masse smertestillende i håp om at jeg klarer å overleve dagen i Oslo.

Nå skal jeg hive meg i bilen og se om jeg ikke klarer å finne frem til parkeringshuset i Oslo. Hjelpes..
Ønsker dere alle en fin dag, og pass dere på glatta!!!!


Dette bildet ble tatt forrige helg, på bursdagsfesten til Lars.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>