feb 212011
 

Jeg var i himmelen i går, og fikk tårer i øynene av catwalken. Dagen i går ga meg masse inspirasjon, og det var virkelig verdt de 200 kronene den usle biletten kostet. Da vi ankom Grand Hotel fikk vi goodiebags, smaksprøver og velkomstdrink. Nå gleder jeg meg masse til å starte planleggingen av mitt eget bryllup! Det var mange visninger av nymotens brudekjoler, men jeg må inrømme at jeg allerede har falt for de mer klassiske og vanlige kjolene.

Dagen startet med frokost buffet på Egon.

Dette er sjokolade, og de er garantert å se på mitt bryllup!! Hg prisen er jo «bare» 95 kroner..

Nydelige jordbær! Nam..

Sjokoladefontene!

Flotte sko, vesker, smykker ++

Nå begynner catwalken.. Sjekk den nydelige lyskronen da!

Mona Grudt var konfransier.

Dress til gutta. Selv foretrekker jeg den enkle.

Fremvisning av selskapskjoler.

Brudekjoler…Har du ikke verdt på bryllupsmessen anbefaler jeg den virkelig! Den er verdt hver eneste krone.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>