feb 222011
 

Nå står alt litt på hodet her hjemme. Vi er så og si ferdig med den nye delen av huset, det gjennstår bare vann og strøm. Er vi heldige er det klart til helgen, og jeg krysser alt jeg har og krysse med. Det er så tungvindt slik vi har det nå. I og med at vi har solgt det gamle kjøkkenet har vi fylt opp det nye kjøkkenet med alle tingene vi hadde i det gamle. På det nye kjøkkenet er det verken strøm eller vann, så vi må fly frem og tilbake mellom begge kjøkknene hele tiden. I dag skal vi i tillegg stenge vannet på det gamle kjøkkenet, og demontere alt. Det gamle kjøkkenet har vi solgt, og det skal bli baderom der isteden. Kjæresten satt fliser over kjøkkenbenken i går, så i dag gjennstår bare fugingen.

Jeg er sååå klar for å ta ibruk den nye dele av huset!! Vi har innredet der inne allerede, skal prøve å legge inn noen bilder i dag eller i morgen. Det er litt å sette fingrene her om dagen, så det er derfor jeg ikke er så hyppig på tastaturet.

En ting er hvertfall sikkert, jeg er strålende fornøyd med lyskronen vi fikk til jul. Elsk!
Lyskronen er fra Bohus og koster 3499 kroner. ( På tilbud nå til 2499 kr.)

Nå får jeg og Ida Emilie pakke svømmebaggen og spise litt frokost. Det er står babysvømming på planen, og på vei hjem skal jeg kjøpe med nytt servise til kjøkkenet 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>