feb 252011
 

I den nye delen av huset er det åpen løsning. Kjøkken og stue i ett. I dag har vi vært på gardin shopping. Jeg endte opp med noen jeg trodde var finere i virkeligheten, men reklamebladet til Kid juger for meg. Da jeg fikk de opp så de rett og slett grønne ut, så de har jeg vært å byttet igjen. Jeg byttet de bare i en annen farge, som jeg tror passer bedre inn her. Nå er de på behandling hos svigermor. De trengtes å legges opp litt, og ettersom jeg ikke duger til det selv er svigermor veldig kjekk å ha 😉 Jeg skal legge ut bilder av gardinene når alt er på plass. Nå går dagene stort sett i ett. I dag har vi fått vann på kjøkkenet, og imorgen kommer strømmen tilbake. Da er jeg nok back on track med både oppdateringer og bilder av huset håper jeg.


Her er gardinene utifra katalogen til Kid. De er finere i virkeligheten. De er lysdekkende, kjempe praktisk!
Disse skal være ved sofaen og verandadøren, mens i de andre vinduene har vi liftgardiner.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>