okt 152014
 

En skjelden gang får jeg smøre matpakke til ungene når de skal på tur i barnehagen. Ungene får frokost, lunsj, middag og frukt i barnehagen og det er inkludert i prisen vi betaler hver måned. En skjelden gang har de med seg matpakke på turdagene, og jeg innrømmer at jeg syntes det er veldig morro de gangene jeg får lov til å smøre matpakke.

I dag lagde jeg og Ida Emilie matmuffins med ost og skinke. Spent på om de i det hele tatt liker de når de får smake i morgen. Jeg tenkte å fryse ned de som er til overs, for på hele oppskriften fikk jeg 17 muffins. Disse er jo perfekte å ta med ut på tur, i skogen eller for å ta seg en lunsj?

Oppskrift: 4 egg, 3 dl kesam, 200 g hvetemel, 50 g sammalt hvete, 2 ts bakepulver, skinke, ost, litt purreløk, 1 fedd hvitløk, 1 ts provence krydder. Stekes ved 200 grader i 20-23 minutter.
Enkelt og tar lite tid :-)

20141015-214027.jpg

20141015-214106.jpg

Har du noen oppskrifter eller ideèr til matpakken?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>