feb 272011
 

Endelig kunne vi «innvie» den nye delen i går kveld da vi fikk besøk. Den første matlagingen, og tv kosen på kvelden. Dette har jeg ventet lenge på! Det er så godt å være ferdig med denne delen av huset. Nå gjennstår bare resten i underetasjen og litt oppussing i «gamle huset».
Veranda rundt huset skal vi også ha, men det blir ikke før til sommeren.

Lyskronen, som jeg fortsatt elsker.

Kjøkkenet.

Hjørnevinduet på kjøkkenet.

Her står spisestuen i skrivende stund. Jeg har lyst til å flytte den..tror jeg.
I grunn drømmer jeg om ny spisestue, men det får bli med drømmen.

Tv kroken


Nå skal vi ringe snekrene til uka for å få de til å begynne med trappen ned til underetasjen.
Det fører også til at Ida Emilie kan få eget rom etterhver. Jeg tror kanskje hun sover bedre på natten, for jeg er ganske sikker på at hun våkner av oss på natten.. Dessuten gleder jeg meg til å ordne rommet hennes 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>