feb 282011
 

Jeg har nå gått ned noen kilo. Det er ett skritt nærmere målet mitt som er hele -15 kg. Jeg stresser ikke med det, iogmed at målet mitt ikke er før Februar neste år. På disse tider neste år er jeg sikkert super stressa og på leting etter etter drømme bryllupskjolen. Jeg har ikke gjort så mye for å gå ned. Jeg har lagt om kostholdet litt, og kuttet ned på godteriet. Ved siden av har jeg byttet ut noen måltider med NOKA produkter. Jeg er veldig sikker på at NOKA har hjulpet meg på veien nedover badevekten. Nå har jeg faktisk ikke mer igjen av det, så jeg må bare komme meg til butikken å kjøpe inn litt..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>