sept 252014
 

Mange har etterspurt bilder av huset vårt. Jeg har i dag tatt noen bilder for å vise dere hvertfall stue og kjøkken, slik at dere kan få ett lite inntrykk av hvordan det ser ut her hjemme. Lykken er å finne gammelt gavekort fra julen i fjor som jeg ikke hadde brukt. Da ble det ny vase, kjøkkenvekt og putetrekk. Lykke i hverdagen!

Jeg går litt utenfor min egen komfort sone (…og helt sikkert også Bjørn Vidar sin) ved å trekke inn grønnfarge i huset.
Jeg har alltid kjørt det trygge gode med sølv, hvit og beige her hjemme. Nå går det mot mørkere tider og kvelden kommer fort på, men det er ingenting som tilsier at det skal være mørkt og trist inne forde. Etter jeg så Rebekka la ut bilder av stuen sin ble jeg helt frelst. Denne vasen måtte jeg ha, og putetrekkene stod jo så i stil til den. Hurra for gavekort!!!

Dette er tv-kroken vår. Jeg ønsket meg veldig en lys sofa, men ser nå at det var ett lurt valg å ta en mørk med tanke på ungene. Da slipper vi å bekymre oss for flekker og måtte dekke til sofaen med tepper hele tiden. Heldigvis er trekkene vaskbare. Sofaen er kjøpt på Skeidar.

SONY DSC

Elsker denne Kahler vasen! Nå til jul kommer jubileumsvasen bare i størrelsen mindre, og da i kobber. Jeg tror nesten jeg må forhåndsbestille den. De lages bare i begrenset antall og er superpopulære. Ta en tur på Rebekka sin blogg for å se hvorfor.

SONY DSC  SONY DSC

Vi valgte åpen løsning da vi bygde på huset, og har stue, spisestue og kjøkken i ett. «Mellomstuen» er i ett annet rom, men den kan jeg vise dere senere. Spisestuen er også fra Skeidar.

SONY DSC

Så over til husets hjerte, nemlig kjøkkenet. Her tilbringer mannen (kremt..) mye til på matlagingen. Ja, det er faktisk han som stortsett lager maten her i huset og jeg er kjempe heldig som blir vartet opp hver eneste dag. Kjøkkenet er kjøpt på Ikea og heter Lindingø. Kjøkkenet stod ferdig i 2011. Vi har valgt kjøkkenøy for å få mer benkeplass, og intigrerte hvitevarer forutenom kjøleskapet. Drømmen er ett kjølehjørnet men det har vi desverre ikke plass til nå.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Som dere ser er rommet ganske stort. Her står jeg på kjøkkenet for å ta bilde utover stuen.
Takhøyden dro vi opp, og det var noe vi absolutt ikke angrer på.
Rommet blir plutselig mye «større» og ser mer innbydende ut med en gang. Lysekronen er fra Skeidar.

SONY DSC

Vil dere se mer bilder av huset?

I dag er det faktisk bare 90 dager til jul! Jeg gleder meg til å ta frem nisser, julelys og pakkekalender til ungene.
Julen er magisk!

  5 Responses to “HOME”

  1. Väldig fin vas. Vart köpte du den?

  2. Så fint! 😀

  3. Så fint dere har det!! NYDELIG kjøkken 😀

    PS: Har en konkurranse inne hos meg der du kan vinne putetrekk og lyslykt, heng deg gjerne på!

    God helg :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>