des 222012
 

Endelig er huset på stell, juletreet er pyntet, klesvasken i sjakk og siste innkjøp til julaften unnagjort. Her i huset blir det full baluba, og jeg bare elsker juletiden som betyr masse familietid. Vi blir 13 stykk her på julaften, og i morgen skal jeg begynne på julebordet. Har veldig mange ideér i hodet, og nå gjelder det bare å se om jeg får til å fullføre de. Rødt julebord blir det hvertfall.

Vi tok inn juletreet i dag, og Ida Emilie syntes det var veldig gøy å pynte mens vi danset til julemusikk. I går var hun så heldig å fikk sove hos pappa. Der hadde de bakt pepperkaker og pyntet treet der også. Stas for ei lita jente!:)

Så, nå er vi klare for å lukke opp dørene for den store dagen. I morgen skal vi på julegrøt hos kusinen min. Åhh, som jeg elsker julen!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>