aug 312014
 

I dag var det tid for å ta en tur i kirken. Jeg er absolutt ikke en person som går i kirken hver søndag, men i dag skulle Ida Emilie få 4 års boken utdelt. Gudstjenesten var faktisk utrolig morsom, for presten tok seg ikke selv så høytidelig og dro tilogmed noen vitser underveis. Med han kunne jeg gått i kirken oftere.

Navnet til Ida Emilie ble ropt opp og stolt gikk hun frem for å hente voken hun lenge har ventet på.

image

I dag blir det fult hus her hjemme. Bjørn Vidar har bursdag og er 29 år i dag. Han ble vekket med sang, lys, pakker og mat på sengen i dag. Hipp hipp hurra!!!

Nå har vi endelig fått tilbake internett her hjemme. Har dere noen bra videoredigeringsprogram til pc å anbefale meg? Jeg har nemlig lager video til dere, men jeg får ikke redigert den i programmet jeg alltid har brukt. Si gjerne hvem du bruker slik at jeg får lastet opp filmen til dere :)

Ønsker dere en fortsatt fin dag. Nå skal klærne ryddes bort og vinterhagen shines før gjestene kommer. Bare litt kos med ungene først..

Hvilket videoredigeringsprogram bruker du??

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>