aug 292014
 

I dag var det tid for frisørtime igjen. Endelig har min faste frisør kommet tilbake fra mamma permisjon og jeg føler meg i trygge hender igjen. Mens hun har vært borte har jeg gått til andre, men jeg vet at det er kun Henriette som kjenner både meg og håret mitt best. Hos Henriette blir jeg til hun går av med pensjon, hehe..

image

I dag ble det nye bryn, farge og striper. Litt uvant med stripene enda, men jeg er veldig fornøyd. Fint med litt spill i håret nå som det går mot mørkere tider.

image

Jeg har fortsatt ikke internett her hjemme. Har faktisk flere innlegg og en videoblogg på lur til dere, men uten internett går det ikke ann å laste opp via pc. Derfor må jeg ty til mobilen men krysser fingrene for at nettet er oppe å går etter helgen. Ellers er vi strålende fornøyd med at pappaen har kommet hjem igjen etter en uke borte. Ungene var helt i ekstase da han kom hjem og vi har savnet han masse:)

Nå er det kveldsmat og kveldsstell før det er natten på ungene. Ønsker dere en fortsatt flott kveld! :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>