aug 272014
 

Åhh. Så var det min tur til å være sengeliggende. Bihulebetennelse, forskjølelse og feber. Våknet opp i natt av at jeg frøs og svettet om hverandre.  Jeg visste at jeg måtte på jobb og jeg holdt heldigvis ut dagen med Paracet pakken ved min side. Ida Emilie hadde sin første teater øvelse i dag også, så dagen har egentlig bare vært stressende ettersom det begynner så tidlig. Vell, vi rakk det i tide og mens Tobben var hos pappa koste jeg og Ida Emilie oss på teater øvelse med Diorama. Hun har ønsket det lenge, og etter lang venteliste kom hun endelig inn dette semesteret.

På vei hjem dro vi innom Kiwi. Ida Emilie er så glad i å kjøre de små handlevognene, og dere skjønner kanskje hvorfor? Hehe…

image

Thorbjørn ville ikke sove i egen seng i dag, så han ligger sammen med deg. En liten kropp kan virkelig bre seg ut altså. Nå er jeg veldig glad i å samsove selvom jeg prøver å begrense det. Innimellom er det lov når man ikke er helt i form. Begge ungene snufser de også, men jeg krysser fingrene for at det ikke blir noe mer enn det. Ikke rart man blir syke av det skiftende været vi har hatt i det siste…

image

Nå skal jeg nyte natten sammen med denne karen og en paracet innabords. Krysser fingrene for at formen blir bedre! God natt :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>