aug 242014
 

I går inviterte vi til Hawaii fest her hjemme. Vi la oss ikke før nærmere 05.00 og festen var absolutt vellykket. Det er så utrolig morro når gjestene kommer med Hawaii antrekk og vi har allerede bestemt at vi skal ha ny tema fest neste år. Utrolig gøy!

Desverre ble det ikke tatt så mange bilder, men noen kan jeg hvertfall dele med dere selvom ikke kvaliteten er så bra.

image

image

image

image

I dag tok vi med ungene på badeland etter vi hentet de hos pappa. Vi storkoste oss alle sammen og vil tro det blir en god natt søvn på oss alle. Nå er det sofatid i verdens beste armkrok før det er leggetid. Ha en fortsatt fin kveld :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>